Modern Jazz

Modern Jazz

LauDance Productions Brings You Dance…

-        Deep

-        Artistic

-        New

-        Creative

-        Experience


Naast haar werk op verschillende dans- en jeugdtheaterscholen als dansdocent en choreograaf geeft Laura nu lessen in de studio’s van het Mirror Centre in Amsterdam vanuit haar creatieve bedrijf LauDance Productions. Contemporary jazz met moderne en lyrical invloeden. Laura’s lessen staan bekend om persoonlijke benadering, inspirerende muziek en vernieuwende choreografieën. De ene periode werken we aan een lyrical jazz combi waar de emotie gebruikt wordt, en dan weer een strakke dans op electronische muziek.

Wat LauDance Productions beweegt is passie voor de dans, het gevoel, de uiting en het beleven. Met plezier dansen, je creatief en technisch ontwikkelen als danser en je gevoel vertalen in dans: de kernaspecten van de lessen van Laura.

De les bouwt op vanuit een dansante en conditionele warming up waarbij alle spiergroepen aan bod komen. De bewegingen zijn gebaseerd op de jazz- en moderne techniek. Na meerdere oefeningen wordt de les opgebouwd naar de combinatie, waaraan steeds verder gewerkt wordt. Plezier in dansen, technische en persoonlijke ontwikkeling en gevoel staan voorop in de lessen!


Schedule

Dinsdag

 

Modern jazz

 

20:00 – 21:15

 

 

Contact

E-mail          laudanceproductions@gmail.com

 

Kosten

Proefles:          €5,00
Losse les:         €10.00

Na een aantal lessen kun je kijken of je verder gaat. Bij inschrijving betaal je maandelijks € 40,00; je kunt ook betalen per kwartaal / per halfjaar, of kiezen voor een strippenkaart van 10 lessen € 125,00 (3 maanden geldig).