Een avond voor mensen die zich wil verdiepen in tantra...
Wat is Tantra? Wat zijn de voordelen? "The Nature of Tantra" is een open oproep voor diegenen die graag meer over dit onderwerp willen weten.

Deze verbindingsavond avond gaan we ons verbinden via een dynamische meditatie, tantrische oefeningen en een vraag- en antwoordsessie met Laura Carrotti. De avond is een glimps van het werk dat Laura biedt tijdens haar langere workshops en retraites en de perfecte gelegenheid om te voelen of deze manier van werken resoneert met jou.

Tantra gebruikt seksualiteit als een poort om onze onbewuste dieptes binnen te gaan. De seksuele energie is de basis energie van ons wezen; wanneer het wordt belemmerd, kunnen we ons volledige potentieel niet bereiken. Werken met deze energie is als een diagnose om om ons bewust te worden van onze blokkades en deze stroom van energie terug in het licht te brengen.

OVER LAURA CARROTTI
Laura Carrotti heeft haar leven gewijd aan het helpen van mensen om hun relatie met hun seksualiteit te herdefiniëren. Ze combineert traditionele yoga en tantra met ademwerk, psycho-spiritueel onderzoek en dynamische meditatie om mensen in een staat van aanwezigheid en belichaming te brengen. En hierin te blijven.

Vanaf deze plek worden de deelnemers door een individueel proces geleid dat de patronen en mentale conditionering in hun relaties in kaart brengt en hen in staat stelt verantwoordelijkheid te nemen voor hun leven in plaats van zich een slachtoffer te voelen van het lot. Vanuit deze plaats van verantwoordelijkheid ontvouwt acceptatie en kan acceptatie blijvende verandering te weeg brengen.

TICKETS
- Online tickets: €17,50
- Deurtickets: €20

Haal je tickets hier: 
https://www.chipta.com/nl/natureoftantraeigentijdsjongerenverbindingsavond/12155/selectticket/


DAGWORKSHOP MET LAURA
Zondag 6 mei – Tantra: One Day Exploration @Club Lite, Amsterdam

EXTRA INFORMATIE
- Je bent welkom vanaf 19:00, we starten om 19:30.
- Deze workshop duurt tot 22:30.
- Locatie: Mirror Centre, Ter Gouwstraat 3 Amsterdam
- Op deze avond is er gratis water en thee
- De workshop is bedoeld voor mensen van 18 t/m 39 jaar

Over Eigentijdse Jongeren:
Ons verhaal begint bij het Eigentijds Festival, een jaarlijks spiritueel festival in Nederland. Hier ontmoette een groep jongeren elkaar in het jaar 2012, een groep die in verbinding is gebleven na een geweldig mooi festival avontuur en daarna steeds meer en meer is gaan groeien in verbinding en aantallen. Nu organiseren wij sinds februari 2014 actief evenementen voor bewust jong Nederland. Dit doen we door verschillende regio’s in het land waaronder Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven en Nijmegen.

Wij bieden een plek waar bewust jong Nederland elkaar kan ontmoeten. Een plek die bewuste jonge mensen hun thuis kunnen noemen en waar ze zichzelf kunnen zijn. Een plek waar ze de mogelijkheid hebben om te werken aan hun persoonlijke ontwikkeling. Maar we doen meer dan dat, bij de Eigentijdse jongeren gelover wij dat we door de verspreiding van kennis, elkaar en andere kunnen inspireren. Daarom bieden wij een leerschool voor moedige creatieveling en beginnende spirituele jonge ondernemers waar je kan worden ondersteunt en begeleid in het ontwikkelen en neerzetten van wie jij bent en wat je wil uitdragen. 


 Dag

Tijd

30 april

Nature of Tantra

19:00 – 22:30

 

 

 

 

 

 

 

Contact gegevens 


Website           www.eigentijdsejongeren.nl
Klik hier voor tickets!