Elke maand verrast het universum ons met een cadeautje, een cadeau die je makkelijk over het hoofd ziet of beter gezegd helemaal niet ziet, de Nieuwe maan. De energie van de Nieuwe maan kan je voor verschillende doeleinden gebruiken. In dit artikel delen we 4 dingen om te proberen tijdens de Nieuwe maan van 19 augustus!

1. Zet een zinvolle intentie
De maan levert ons elke maand een extra boost van intentie-instellende energie. Het zou zonde zijn om deze energie niet te gebruiken om jouw intenties te zetten. Visualiseer hoe je je het liefste voelt en wat je wilt manifesteren in de toekomst.

2. Steek kaarsen aan
Een kaars aansteken op de donkerste nacht van de maand duidt op ons verlangen om net wat meer licht in ons leven te brengen. Vraag het universum om tijdens deze Nieuwe maan en alle daaropvolgende maanfases licht op je te laten schijnen.

Je kunt dit ritueel ook een stap verder gaan door je kaars op te laden met een intentie die je tijdens deze maancyclus wilt manifesteren. Houd gewoon de kaars vast, roep gevoelens van dankbaarheid en liefde op, en vraag het universum wat je wil. Steek de kaars aan en laat hem vanzelf opbranden.

3. Start met iets nieuws
De Nieuwe maan is de vruchtbaarste dag van de maancyclus. Als er een perfect moment is om iets nieuws te proberen, dan is dat tijdens de Nieuwe maan. Zo kan je starten met een nieuwe Yoga- of dansles, solliciteren voor een nieuwe baan of iemand meevragen op date. Start met iets waar je gepassioneerd over bent, dit is het perfecte moment.

4. Ga op een eerste date
Over iets nieuws beginnen: een eerste date is een geweldige activiteit voor een nieuwe maan. Het universum bruist van energie en mogelijkheden – de perfecte tijd om zaadjes voor een nieuwe relatie te planten.