Over ons

Bert Huiberts opende in 2004 het Mirror Centre, een eigentijds en innovatief activiteitencentrum voor balans tussen lichaam en geest. Ruim 14 jaar wordt er met hart en ziel samen met verschillende initiatieven en organisaties gewerkt aan een inspirerende plek. Een sterk gevoel van saamhorigheid kenmerkt het team. Simone, Tamara en Marcia Huiberts hebben het beheer van Bert Huiberts halverwege 2014 overgenomen, alle drie gedreven om het Mirror Centre verder te brengen. 


Het Mirror Centre in Amsterdam-Oost is de plek waar ontwikkeling en aandacht voor body & mind centraal staat. De focus ligt op een gezonde en bewuste levensstijl, waarin samenwerking met jezelf en anderen als belangrijk wordt ervaren. Middels een breed scala aan activiteiten, in samenwerking met verschillende docenten en organisaties is er dagelijks voor iedereen een passende activiteit te vinden. Inspirerende trainingen, cursussen, muziek maken, relaxen, mediteren, lezen, dansen of even wegdromen in onze rustgevende binnentuin. De activiteiten, events en cursussen die het Mirror Centre aanbiedt zijn ingedeeld onder de pijlers Body & Mind

Ons centrum opstellen voor particulieren, zelfstandige en bedrijven om in samenwerking met het Mirror Centre mooie workshops, trainingen en evenementen te organiseren is ons doel. 

Wil jij onderdeel zijn van onze unieke ontmoetingsplek in Amsterdam Oost en werken op een plek waarbinnen diversiteit in activiteiten en events voorop staat? Dan staan wij altijd open voor een open sollicitatie. Stuur een mail naar info@mirrorcentre.nl en wij nemen contact met je op!