Aerial & Dance Amsterdam 
Wij bieden lessen en workshops aan voor kinderen en tieners van 2,5 tot en met 16 jaar, in onze studio in de 'speciale zaal' van het Mirror Centre. Daarnaast is het ook mogelijk om bij ons je (verjaardags) feestje te vieren en hebben we regelmatig speelmiddagen waar iedereen welkom is om naar hartelust te komen dansen, klimmen en spelen. 


Bij ons mag je zijn wie je bent, kan je worden wie je wilt worden en staat plezier voorop! 


Aerial fun (Paalsport en Aerial Hoop) 
Deze lessen raden wij pas aan aan kinderen vanaf 7 jaar, omdat ze dan hun eigen lichaam al iets beter kennen en onder controle hebben. Is je zoon of dochter wat jonger maar klimt wel graag in palen, dan zijn de speelmiddagen ook een hele goede oplossing.


Epress Yourself! (vanaf 7 jaar)
Spelenderwijs leren is de natuurlijkste en meest motiverende manier om aan te sporen tot beweging. Tijdens deze lessen maakt de lerares gebruik van de geweldige props van Studio ADA. Zo helpen kostuums bijvoorbeeld de kinderen wanneer het een beetje spannend is, of zetten we “obstakels” neer in geïmproviseerde dansoefeningen. In de lessen gebruiken wij danstechnieken uit moderne dans en streetdance, maar expressie en plezier staan voorop. De les bestaat uit technische oefeningen, improvisatie oefeningen en choreografie, terwijl we expressie de ruimte bieden. Mogelijk pakken we een stukje dans uit een videoclip, of doen we een theater-oefening. Ik laat mij hierin vooral leiden door de groep. Zo houden we de fun en spontaniteit erin!


Peuter- en kleuterdans (vanaf 2,5 jaar)
Voor de allerkleinsten gaat het er in onze lessen vooral om om op een leuke speelse manier te leren wat je met dans en beweging kan doen. Samen beleven we allerlei avonturen en beelden we samen onze eigen verhalen uit. In de lessen gebruiken wij technieken en bewegingen van verschillende dansstijlen, kinderyoga en acrobatiek. Daarnaast gebruiken wij ook thema’s zoals seizoenen en feestdagen.

Voor verdere vragen en boekingen, kan je ons mailen op info@studioada.nl of bezoek onze website; www.studioada.nl. 


Schedule

Donderdag

 

 

 

Aerial Fun vanaf 6 jaar

 

 

16:00 – 16:45

 

Contact

Website       www.studioada.nl

E-mail          info@studioada.nl

Telefoon     06 – 48 37 94 88

 

Kosten

Proefles:                                 € 5,- per kind
Speelmiddag:                        € 7,50 per kind
Losse les:                                € 10,- per kind
Strippenkaarten*:        
€ 89 voor 10 lessen                4 maanden geldig
€ 149 voor 18 lessen              6 maanden geldig
€ 262,50 voor 35 lessen         10 maanden geldig
*stippenkaarten zijn persoonsgebonden en alleen geldig in de maanden sept. t/m juni