Benedenzaal

De Benedenzaal is een sfeervolle zaal uitermate geschikt voor feesten en events en is daarom een ideale zaal om te huren in Amsterdam. De speelse indeling maakt de zaal uniek en met de ingebouwde bar zal het event helemaal compleet zijn! De Benedenzaal is ook een fijne zaal voor workshops, trainingen en stilte sessies. Doordat de zaal is gelegen in de kelder van het Mirror Centre is het mogelijk om de zaal compleet donker te maken (er komt geen daglicht). Ondanks dat de zaal geen ramen heeft krijgt het door de spiegelwand een ruime uitstraling. Het is tevens mogelijk om de helft van de zaal af te sluiten door middel van een verschuifbare wand mocht er behoefte zijn aan een kleinere, intieme ruimte. Deze zaal is geschikt voor onder andere feesten, dans-activiteiten, lezingen, workshops, en trainingen.

Zaaloppervlakte

150m2

Interesse?

Interesse om deze zaal te huren in Amsterdam? Vraag volledig vrijblijvend een offerte aan en je krijgt binnen 48 uur reactie van ons! Prijzen zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals aanvullende catering en benodigdheden.

Prijzen

Bij het huren van zalen bij het Mirror Centre in Amsterdam bieden we de ruimte altijd aan met inventaris. Dit kunnen stoelen, tafels, beamers, flip-overs, geluidsinstallaties, etc. zijn. Meer informatie hierover vind  je bij het aanvraagformulier. Alle prijzen zijn exclusief BTW en zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals aanvullende horeca en/of benodigdheden. Er zijn per soort huur een aantal dingen om rekening mee te houden.

ZAKELIJKE HUUR
Met de zakelijke huur bedoelen we het huren van de ruimtes voor doeleinden als vergaderingen en trainingen. In de huurprijs zijn koffie, thee en lunch niet inbegrepen. Dit kun je bijboeken in je aanvraag.

Half dagdeel (min. 2 uur)   € 170,-
Heel dagdeel min. 4 uur)   € 340,-
Hele dag (min. 8 uur)         € 560,-

* Alle prijzen zijn exclusief BTW

VASTE HUUR
Heb je een evenement dat maandelijks of vaker terugkeert in het Mirror Centre? Stuur een mail naar samenwerkingen@mirrorcentre.nl voor de mogelijkheden.

WORKSHOP / SEMINAR
De prijzen zijn exclusief koffie, thee en water. Dit kan worden bijgeboekt in de aanvraag! Ook gebruik van de keuken is niet bij de prijs inbegrepen, mocht je hier gebruik van willen maken wordt er € 250,- extra in rekening gebracht. De tijden voor een workshop of seminar liggen tussen de 09:00 en 22:00.

Half dagdeel (min. 2 uur)     € 150,-
Heel dagdeel (min. 4 uur)    € 260,-
Hele dag (min. 8 uur)           € 440,-
Lange dag (min. 10 uur)       € 525,-

* Alle prijzen zijn exclusief BTW

Bekijk deze zaal in 360º


Let's talk!

Samenwerken is één van de kernwaarden van het Mirror Centre. Dit houdt in dat wij samen met jou willen kijken naar de mogelijkheden, voor jouw activiteit of evenement en voor de bezoeker. Ben jij of ken jij iemand die goed bij het Mirror Centre past en samen met ons een bijzondere ervaring wil creëren?

Vraag volledig vrijblijvend een offerte aan, of mail ons op samenwerkingen@mirrorcentre.nl. 

We nodigen je graag uit in ons fijne Mirror Centre!