Shaken
Bio-energetische meditatie, ofwel Shaken, is geïnspireerd door het werk van de Balinese energiemeester Ratu Bagus. Geleid door de Shakegroep Amsterdam. 

We nodigen iedereen uit mee te doen met shaken. Shaken is het laten schudden van je lichaam, waardoor je op een hoger energieniveau komt. Je krijgt het warm, de energie gaat stromen, je voelt waar je blokkades zitten en je schudt erdoorheen.Tijdens het shaken wordt de Gayatri Mantra gezongen. Het is een helende weg en helpt je dichter bij je ziel te komen, bij wie je werkelijk bent. Het werkt diep op het fysieke, emotionele en spirituele niveau.


Deze training is ontwikkeld door Ratu Bagus, een energiemeester uit Bali, die in Bali een ashram heeft, waar mensen uit alle landen komen om onder zijn leiding te trainen. Sommigen zoeken genezing, anderen meer geluk in hun leven. Ratu zegt vaak: “Met Ratu wordt het onmogelijke mogelijk.”


In Nederland is het shaken o.a. bekend geworden door het artikel ‘Schudden voor verlichting’, dat in oktober 2009 in het tijdschrift Happinez is verschenen. In oktober 2010 volgde een publicatie in het Vakblad voor de Natuurgeneeskundige, ‘Shaken als medicijn’, waarin de genezende werking van het shaken werd toegelicht. Deze artikelen zijn op de website van Ratu Bagus terug te vinden.

 
Iedereen die voor het eerst komt, krijgt een korte introductie van iemand uit de shakegroep. Er wordt geen ‘lesgegeven’, je doet het helemaal zelf door te luisteren naar je innerlijke meester, je eigen levensenergie. Schedule

Woensdag

 

 

28 oktober

18 november

23 december

 

Shaken

 

 

Shaken introductie

 

 

 

19:00 – 22:00

 

 

13:00 – 17:00

 

Contact

Website       www,ratubagus.com

E-mail           ratubagusnederland@gmail.com

Telefoon      06 – 83 15 51 58