Bij Skinnyminds geloven we niet in diëten en hypes maar in eigen regie. In zelf bewuste keuzes maken; stoppen met overeten uit oneigenlijke redenen (emoties, gezelligheid, verveling, lekkere trek), nieuwe gewoontes ontwikkelen en genieten van wat je wél eet. En dus een volwassen eetrelatie ontwikkelen; relaxt en in balans. Onze missie: de beste afslankmethode ooit worden, zodat zoveel mogelijk mensen weer lachend in de spiegel kijken! Regie op je eetgedrag pakken is alleen niet altijd makkelijk. Bij gedragsverandering gaat het om wat er in je hoofd gebeurt. En dus geloven wij dat je om slank te worden én te blijven met regie, psychologische kennis en/of coaching nodig hebt.


En daarom zijn wij op zoek naar coaches en coaches in-spé, die geloven in het belang van eigen regie en een gezonde levensstijl. Die graag basis coachingsvaardigheden willen leren of juist willen verdiepen in online- & groepscoaching. Die meer willen weten over gedragsverandering & de psychologie achter eten én die coachervaring willen opdoen in de praktijk. Dus, ben jij coach, ervaringsdeskundige, dietist,gewichtsconsulent, of uberhaupt geinteresseerd in coaching op (eet)gedrag. Dan is dit je kans. Wij bieden jou een gratis coachopleiding! Slaag jij voor je praktijkexamen, dan ben je basiscoach (foundation level).

Wij zoeken coaches, jij een opleiding over gedragsverandering en/of (online) coachervaring. Dat is echt win-win! 
1. Je doet in zes maanden veel coachervaring op
2. Je leert alles over (coachen op) eet-gedragsverandering
3. Je krijgt een rugzak vol concrete en praktische coachoefeningen om direct mee te werken
4. Je wordt expert in online groeps-coaching én ontdekt of deze manier van coachen bij jou past
5. Je krijgt feedback op je manier van coachen. Vanuit Skinnyminds én vanuit je eigen deelnemers.
6. Je werkt samen en leert van andere actieve coaches in intervisie sessies.
 Je draagt bij aan het blijvend ontwikkelen van een gezonde levensstijl van een grote groep mensen. Zonder opgeheven vingertje; maar door mensen te leren zelf regie te pakken op hun eetgedrag; dat is het enige dat werkt voor altijd!

Over Skinnyminds
Skinnyminds (voorheen Het geheim van slanke mensen) is ontstaan, toen Mieke Kosters zelf afviel door haar slanke vriendinnen te kopieren. In 2011 bracht Mieke haar eerste boek op de markt. Inmiddels zijn we 7 bestsellers en een hele vernieuwende online aanpak verder.Skinnyminds opereert op het snijvlak van psychologie en technologie. De afgelopen jaren hebben we duizenden vrouwen succesvol (online) begeleid met afvallen zonder dieet. 

Ons 10 stappen coachplan is gebaseerd op de psychologie achter eten, gecombineerd met onze jarenlange coachervaring en unieke technologische toepassingen.
Je ontdekt met Skinnyminds op een hele leuke en innovatieve manier hoe afvallen ook kan. Met de app, het online programma, Slack coaching én je digitale afslankmaatje L.I.S.E. 

 


Schedule

9 november

 

 

9 januari 2019

 

 

6 maart 2019

 

 

5 april 2019

 

 

7 juni 2019

 

 


 

Skinnyminds – Gratis coach opleiding

 

Skinnyminds – Gratis coach opleiding

 

Skinnyminds – Gratis coach opleiding

 

Skinnyminds – Gratis coach opleiding

 

Skinnyminds – Gratis coach opleiding

 


 

09:30 – 17:30

 

 


09:30 – 17:30

 

 


09:30 – 17:30

 


 

09:30 – 17:30

 

 


09:30 – 17:30

 

 


 

Contact

E-mail             info@skinnyminds.nl

Website         www.skinnyminds.nl