Stick2dance

In onze studio in de 'speciale zaal' van het Mirror Centre in Amsterdam zorgen wij voor een zeer breed aanbod aan lessen in o.a. pole dance (diverse lesvormen), aerial hoop, dance classes, flexibility training, perfect pilates, booty & pole (twerk), burlesque en chairdance/lapdance


Daarnaast hebben wij ook nog een shop in onze studio en zijn wij te boeken voor privélessen, (feestelijke) workshops en events. Onze lessen zijn geschikt voor vrouwen en mannen vanaf 16 jaar, enkele van onze lessen zijn alleen bedoeld voor vrouwen van 18 jaar of ouder.


Waarom lessen volgen bij Stick2dance


-     Wij werken met kleine groepen, waardoor er altijd veel persoonlijke aandacht is voor al onze cursisten. En waardoor er makkelijker een groepsgevoel ontstaat. Je voelt je bij ons in de les dus al snel op je gemak. Wat ten goede komt aan je prestaties binnen de les.

-        Tijdens de les heeft iedereen een eigen danspaal/aerial hoop of deel je deze met maximaal 1 andere persoon.

-        We hebben ook vaak, naast ons reguliere rooster, bijzondere workshops en specialty lessons.

-     Doordat wij een doorlopend rooster hebben kan je voor bijna elke gewenste datum een proefles bij ons boeken en kan je instromen in onze groepen wanneer het jou uitkomt. 

-        Onze studio is gelegen in het Mirror Centre, direct naast het Muiderpoort station, waardoor wij uitstekend zijn te bereiken met trein, tram en bus. Daarnaast kan je je auto ook rond het gebouw parkeren (gratis parkeren op ma-za na 21:00 en op zo de gehele dag).

-         Training van kracht, lenigheid en uithoudingsvermogen. Verbetering van dansmoves en je zelfvertrouwen.

-         Er wordt bij ons, naast het sportieve gedeelte, ook gewerkt aan het netjes afwerken van de oefeningen en combineren van verschillende technieken.

-         Divers lesaanbod, waardoor iedereen een passende les kan vinden en waarmee je jezelf op alle gewenste vlakken verder kan trainen.

-         Onze lesstructuur is zo ingericht dat je op een juiste manier geleidelijk je kracht gaat opbouwen.

-         Lessen worden gegeven door professioneel opgeleide instructrices.

-         Mogelijkheid om door te leren voor ons workshop en/of instructor team.

-         Voor onze pole dance lessen maken wij gebruik van de bekende X-Poles. Wij hebben daarom verschillende maten danspalen in onze studio staan en de keuze tussen static- en spinning danspalen.


Chairdance/lapdance

Een les waarin we het aanleren van diverse technieken (zowel op en rond een stoel als op de vloer) combineren met het maken van een korte choreografie, zowel alleen (chairdance) als in duo’s (lapdance). Waarbij iedereen al snel tot de conclusie komt dat dit ook een echte workout blijkt te zijn. In deze les laten wij alleen vrouwen toe, zodat zij op een prettige en veilige manier op zoek kunnen gaan naar hun eigen vrouwelijke kracht.

Kleding: Draag waar jij je prettig in voelt en waarin je je vrij kan bewegen. Kniebeschermers/beenwarmers worden aangeraden ivm floorwork technieken. Hakken mogen mee maar zijn niet verplicht.


Lyrical Dance

Een les om je dag goed mee te beginnen. Bij Lyrical dance worden technieken en oefeningen gebruikt vanuit de moderne dans, oftewel contemporary dance. Tijdens de les ga je aan de slag met een choreografie waarin er veel gespeeld wordt met muzikaliteit, expressie en flow. Terugkerende thema’s zijn het synchroniseren van ademhaling met beweging, zelfexpressie en isolaties. Ervaring in dans is niet nodig.

Pole Dance

Paaldans/paalsport lessen die voornamelijk gericht zijn op het leren van nieuwe technieken. Afgestemd op het juiste level van de cursisten.

Een sport waarbij je iedere spier van je lijf traint en je je lenigheid, uithoudingsvermogen en zelfvertrouwen ziet verbeteren. Kleding advies: shirt/top met kort broekje.


Aerial Hoop

Lessen die voornamelijk gericht zijn op het leren van nieuwe technieken in de hoop waar vervolgens ook combinaties mee worden gemaakt.  Afgestemd op het juiste level van de cursisten. Kleding: shirt/top met legging. 

Lyrical Pole

Paaldans gecombineerd met moderne dans. Een les waar wekelijks aan een nieuwe choreografie wordt gewerkt. Paaldanservaring is fijn, maar niet noodzakelijk.

Stretch & Flexibility

Een les voor iedereen die graag wat leniger zou willen worden. We gaan met diverse oefeningen aan de slag om de flexibiliteit in o.a. heupen, schouders en rug te verbeteren.

Perfect Pilates

Perfect Pilates is de 100 jaar oude methode van Joseph Pilates geperfectioneerd op basis van actuele wetenschappelijke inzichten en toegankelijk gemaakt voor iedereen. ‘Core stability’, body & mind, spieroefeningen, lenigheid en evenwicht zijn de sleutelwoorden. Pilates is een eenvoudige maar toch intensieve en doeltreffende training voor elke leeftijd, zowel voor beginners als gevorderde sporters. Ook als oefentherapie is deze methode goed toepasbaar.

Pole Tricks & Combo’s

Op zoek naar meer uitdaging? Tijdens deze les krijg je diverse technieken aangeleerd en worden deze technieken ook met elkaar gecombineerd zodat er een kleine routine ontstaat. In deze les maken wij gebruik van zowel status als spinning danspalen. Om deze les te kunnen volgen moet je minimaal over een goede invert techniek beheersen.

Spinning Pole

Lessen waarbij (nieuwe) paaldanstechnieken worden uitgevoerd op een spinning (= draaiende) danspaal. Afgestemd aan het juiste level van de cursisten. Kleding: shirt/top met kort broekje.

Booty & Pole

Een les gevuld met twerk, booty (en body) workout, dans met en zonder de palen. Paaldans ervaring niet vereist. Kleding: shirt/top, short/legging, kniebeschermers en sneakers.Schedule

Maandag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Dinsdag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Woensdag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Donderdag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vrijdag

 

 

 

 

 

Pole Dance beginners 1 & 2


Lyrical Pole *

 

Pole Dance beg. 1 **

 

Pole dance beg. 1&2

 

Pole dance int./adv,

 

Aerial Hoop

 

Chairdance

 

Stretch & Flex *

 

Pilates **

 

Sexy Pole & Floorwork

 

Sensual Dance

 

High heels  class *

 

Lyrical Pole **

 

Twerk

 

Aerial Hoop Choreo

 

Pole Dance beg. 1 & 2

Active Flexibility

 

Exotic Pole *

 

Pole dance beg.2/int **

 

Lapdance/

Chairdance

 

Pole Dance beg. 1&2

 

Exotic Pole