Scylla startte de Sensual Confidence Movement (SCM) na haar theateropleiding in Amsterdam. De drie interesses die haar motiveerden om SCM te starten zijn: sensualiteit, dans en SELF LOVE! Ze helpt mensen graag om zelfvertrouwen te krijgen in hun sensualiteit en lichaam.

Ama is een gespecialiseerde fitnesstrainer. Met jarenlange ervaring in groepstrainingen op verschillende gebieden van gezondheid en fitness. Als ex-atleet weet hij hoe het is om body & mind te trainen en is hij gespecialiseerd in lichaamstransformatie. Ama is vol energie en kan iedereen inspireren om zijn lichaam te bewegen!

Stella is de eigenaresse van Stella Dance & Projects. Sinds ze een jong meisje was, ervaart ze het krachtige effect van het bewegen van haar lichaam op muziek om haar mentale gezondheid op peil te houden. Dansen laat je in het moment voelen en is een mooie spiegel die reflecteert op hoe je je voel in het leven. Ze is freelance yoga- en dansleraar en Piloxing-instructeur! 


Sabine Rabbe is sinds 2009 lachcoach voor groepen, coacht individueel op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en is gespecialiseerd in het naar buiten laten komen van het innerlijke kind. Sabine heeft een achtergrond van vijf jaar in clownerie voor de kwetsbare doelgroepen. Als levenscoach heeft ze tien jaar lang meegewerkt aan bewustwordingsprocessen en studeerde af in 2015.

Rosa kwam 10 jaar geleden in aanraking met yoga. In het begin trok yoga haar vooral aan vanwege het fysieke aspect. Toen ze echter intensiever yoga ging beoefenen merkte ze al snel hoe het haar rust gaf in de onrust van het dagelijkse leven. De wens om dit met anderen te delen was voor Rosa aanleiding om een Vinyasa Teacher Training in Amsterdam te volgen en docent te worden.

Carrie’s fascinatie voor lichaam en geest begon al als een jong kind. Na een succesvolle marketingcarrière, vond Carrie Astanga yoga. Pas toen ze zes jaar geleden naar Amsterdam verhuisde, realiseerde ze zich dat yoga veel meer was dan wat er op de mat gebeurt en de ongelooflijke waarde die te vinden is in zowel een yin als een yang benadering van het leven. Carrie is een gecertificeerde 500H yogaleraar en belichaming- en bewustzijnscoach.


Hooping geeft Eva een nieuwe manier om muziek te ervaren, een nieuwe manier om zichzelf te uiten, contact te maken met haar lichaam en meer zelfvertrouwen te krijgen. Eva richtte Enter the Circle op voor danslessen en optredens, daarnaast is Enter the Circle ook een uitnodiging voor anderen om lid te worden van deze Flow Art Community!

Moreen Beentjes is afgestudeerd aan de Moderne Theater dansopleiding en voormalig danser van een dansgezelschap. Zo trad ze jarenlang op bij verschillende festivals en in theaters door heel Nederland. In haar lessen legt ze de focus op het onderzoeken en ontdekken van de kwaliteiten en creativiteit binnen je eigen lijf. 

Tijdens haar lerarenopleiding Hatha en Mediation vond Anne een balans tussen het creëren van lichaamsbewustzijn, empowerment en eenheid van adem, geest en lichaam. Ze gelooft dat samen yoga doen in een groep een synergie van energie met zich meebrengt die erg opbeurend is.


Judy Young ook bekend als Young Hoops komt uit het zonnige down under en kwam naar Nederland om circusartiest te worden. Ze geeft yoga en Hoop Dance aan kinderen en volwassenen, in de hoop de unieke stroom van elk individu te ontdekken. Momenteel woont ze in de artist hub WOW LIEVEN, waar ze kunstvormen beoefent zoals theater, schrijven, dans en hoeden maken. 

Sabine heeft Yin Yang yoga gestudeerd bij Kata van Doesselaar. Zij leerde haar hoe ze traditionele Chinese geneeskunde principes kon integreren in de beoefening van yoga. Sabine haar wens als docent is om een veilige en speelse ruimte te creëren waarin je bewuste beweging en interne focus kunt verkennen.

Leander is een schrijver, professionele coach en praktiserend sportmassagetherapeut die privé en in studio’s in Amsterdam werkt. Hij heeft een achtergrond in outdoor sport, waaronder rotsklimmen, mountainbiken, kajakken en geavanceerde snowboarden. Leander heeft twee jaar bij Steve en Michaela gestudeerd en is een gekwalificeerde docent Non-Linear Movement Method® en Intimacy and Attraction Workshop®.


Sofie Kleefstra is yoga- en dans docent. Ze geeft onder andere yin yoga en chakra dance. Ze heeft een passie om sessies te faciliteren waarin mensen contact maken met hun lichaam en wat er van binnen speelt. Na een les van Sofie voel je je meer verbonden met je lichaam en heb je misschien enkele inzichten gekregen voor in je leven.   

Guillette is een yogadocent die sinds 1994 gespecialiseerd is in zwangerschapsyoga. Van het één kwam het ander en nu geeft ze cursussen en is in 2009 afgestudeerd als doulaHaar bedrijf Hart voor geboorte laat haar leven van haar passie voor zwangerschap en geboorte als zelfstandige ondernemer.Ontvang maandelijkse Mirror updates!