Vandaag is het international Women’s day! Speciaal voor deze gelegenheid hebben wij een top 4 met inspirerende podcasts samengesteld, gehost door vrouwen voor vrouwen! Feel the self love, leer meer over feminisme en voel je bovenal krachtig!

1. Self Love Talk
Een podcast over (zelf)liefde, groei, het vinden van geluk en het leven. Al je vragen worden beantwoord in deze podcast en er wordt dieper ingegaan op de onderwerpen door de host Merel Teunis. Beluister de podcast via Spotify!

2. DAMN, HONEY
Iedere vrouw loopt dagelijks wel ergens tegenaan en dat herkennen de bedenkers van de podcast DAMN, HONEY ook. In deze mega informatieve, maar gezellige podcast gaan de dames dieper in op onderwerpen zoals feminisme, zelfliefde, seks en nog veel meer. Beluister deze podcast op Spotify!

3. Self Service
Jerico Mandybur, de maakster van deze podcast, noemt haar show een ‘inner beauty school’. In haar wereld wordt zelfliefde gevierd, zijn emoties een prachtig cadeau en is er volop aandacht voor astrologie en wijze lessen op het gebied van self care. Daar komt nog eens bij dat Jericho’s stem fijn en rustgevend klinkt. Perfect om tot rust te komen na een drukke dag of te luisteren vlak voor het slapengaan. Het is ook fijn dat de afleveringen niet al te lang duren. Beluister de podcast op Spotify!  

4. Stuff mom never told you
Een Amerikaanse podcast waar je alles leert over hoe het is om vrouw te zijn. Deze podcast heeft een andere invalshoek dan de meeste podcasts. Zo wordt er voor elke aflevering uitgebreid onderzoek gedaan naar de onderwerpen én kan je achteraf zelf nog aan de slag met een leeslijst. Dus heb je zin in een wat informatievere podcast waar de onderwerpen tot in detail worden uitgepluist? Dan is Stuff Mom Never Told You zeker een aanrader. Je kunt hem luisteren op Spotify!