Written by: Adea


 

Water PLUS

Bij het Mirror Centre bieden wij altijd water PLUS. Water PLUS staat voor water PLUS een gezond stukje fruit of soort specerij. Dan kun je voornamelijk denken aan water plus citroen, water plus munt, water plus gember etc. Zo zorgen we er altijd voor dat je voldoende drinkt en de nodige vitamines binnenkrijgt!

 

Water

Een vloeistof die in de natuur voorkomt, een vloeistof die we gebruiken om ons mee schoon te maken en natuurlijk de bekendste voedsel vloeistof die we kennen. Water heeft veel voordelen. Zo zorgt water ervoor dat je lichaam nieuwe bloed- en spiercellen produceert, krijg je er een stralende huid van en is het goed voor het opstarten van de organen (vooral ’s morgens wanneer je net wakker wordt uit een diepe slaap). Ook helpt water bij het verliezen van gewicht en balanceert het je lymfe-systeem!

Water PLUS citroen

De citrus limon, of hoe wij hem kennen de citroen, is een vrucht die maar liefst vier keer per jaar groeit aan de bekende citroenboom. Deze vrucht heeft ontzettend voor voordelen! Citroen bevat heel veel vitamine C, is goed voor het verfrissen van de adem, balanceert de pH-waarde in je lichaam, zuivert de huid, geeft je energie en verbetert je stemming! Altijd fijn, toch?

Water PLUS munt

Munt groeit als een kleine plant in het wild en komt wereldwijd overal voor. Munt wordt bijvoorbeeld veel gebruikt voor snoepjes, geurtjes en tandpasta. Ook deze plant kent vele pluspunten, namelijk dat een erg gunstige invloed heeft of op je maag en darmen en dat het helpt bij misselijkheid! Wist je dat munt ook goed helpt bij het voorkomen van stress, de honger stilt en een goed middel is bij verkoudheid?

Water PLUS gember

Gember komt uit de wortelstok van de gemberplant afkomstig uit de Gemberfamilie. Gember wordt voornamelijk gebruikt als een specerij en heeft veel voordelen! Zo versterkt gember het immuunsysteem, voorkomt het een opgeblazen gevoel en helpt het bij maagzuur en misselijkheid. Ook verbetert het de doorbloeding en helpt het inde reiniging van je lichaam. Wat veel mensen niet weten is dat het ook werkt als natuurlijke pijnstiller! Dus de volgende keer dat je hoofdpijn hebt, grijp niet gelijk naar paracetamol, maar probeer eerst wat (heet) water met gember!