Organiseer jij een evenement, workshop, seminar, les of training en ben je daarom op zoek een fijne ruimte? Bij het Mirror Centre vind je de ideale zalen voor jouw doel.

Bekijk hieronder al onze fijne zalen, bekijk wat anderen hiervan vinden of neem contact met ons op.

VERDEZAAL

De Verdezaal is een ruime en lichte zaal die geschikt is voor (stilte)sessies als yoga, meditatie, vergaderingen of trainingen. De zaal heeft een oppervlakte van 75m2. Bekijk meer foto’s en informatie of vraag direct een vrijblijvende offerte aan om de prijs voor jouw evenement te bepalen. Je ontvangt binnen 48 uur reactie van ons.

SPIEGELZAAL

Zoals de naam al doet vermoeden is deze zaal in de lengte volledig voorzien van spiegels. Dit maakt dat de zaal ruimte en licht uitstraalt. Deze zaal is dan ook uitermate geschikt voor events als bruiloften, maar ook dans-activiteiten en stiltesessies. De spiegels kunnen desgewenst worden afgedekt met gordijnen. Nieuwsgierig? Lees meer!

BENEDENZAAL

De Benedenzaal is een grote zaal in de kelder. De speelse indeling maakt de zaal uniek en met de ingebouwde bar zal het event helemaal compleet zijn! Bekijk meer foto’s en informatie of vraag direct een vrijblijvende offerte aan om de prijs voor jouw evenement te bepalen. Je ontvangt binnen 48 uur reactie van ons.

TUINZAAL

Vanuit de Tuinzaal kijk je uit op onze rustgevende binnentuin. Deze grote zaal straalt warmte uit door de gedrapeerde doeken aan het plafond. Bekijk meer foto’s en informatie of vraag direct een vrijblijvende offerte aan om de prijs voor jouw evenement te bepalen. Je ontvangt binnen 48 uur reactie van ons!

MIRROR CAFÉ

Kom binnen voor een kopje koffie, waan je in een omgeving waar van alles gaande is en geniet van de gastvrijheid! Bekijk onze openingstijden of kom met ons in contact!

WITTEZAAL

De meest centraal gelegen zaal van het Mirror Centre is de Wittezaal. Deze zaal is zeer geschikt voor wat kleinere groepen. Bekijk meer foto’s en informatie of vraag direct een vrijblijvende offerte aan om de prijs voor jouw evenement te bepalen. Je ontvangt binnen 48 uur reactie van ons!

OPENZAAL

De Openzaal is een praktische en lichte zaal gelegen op de eerste verdieping. Deze zaal kan vergroot worden door de combinatie met de Grotezaal! Bekijk meer foto’s en informatie of vraag direct een vrijblijvende offerte aan om de prijs voor jouw evenement te bepalen. Je ontvangt binnen 48 uur reactie van ons!

GROTEZAAL

De Grotezaal is met 200m2 de grootste zaal van het Mirror Centre. Je vindt de zaal op de eerste verdieping en door de grootte is een van de meest ideale zalen voor bruiloften en grote events. Bekijk meer foto’s en informatie of vraag direct een vrijblijvende offerte aan om de prijs voor jouw evenement te bepalen. Je ontvangt binnen 48 uur reactie van ons!

BOVENLOUNGE

Wanneer je iets verder het Mirror Centre in loopt en twee trappen omhoog loopt, kom je terecht in de grote en lichte Bovenlounge. Deze ruimte is een prettige omgeving om te werken, een boek te lezen of even te relaxen! Kom een kijkje nemen, of neem contact met ons op!

LUNAZAAL

De Lunazaal is in de zomer van 2018 gerealiseerd en laat zien hoe een ruimte rust kan brengen. Deze zaal kan ingezet worden voor zowel zakelijke als rust-events Bekijk meer foto’s en informatie of vraag direct een vrijblijvende offerte aan om de prijs voor jouw evenement te bepalen. Je ontvangt binnen 48 uur reactie van ons!

BOVENZAAL

De Bovenzaal is een mooie, lichte zaal en een van de meest ideale zalen voor trainingen en workshops. Door de grote ramen aan beide zijden valt er veel daglicht naar binnen. Bekijk meer foto’s en informatie of vraag direct een vrijblijvende offerte aan om de prijs voor jouw evenement te bepalen. Je ontvangt binnen 48 uur reactie van ons!


Let's talk!

Samenwerken is één van de kernwaarden van het Mirror Centre. Dit houdt in dat wij samen met jou willen kijken naar de mogelijkheden, voor jouw activiteit of evenement en voor de bezoeker. Ben jij of ken jij iemand die goed bij het Mirror Centre past en samen met ons een bijzondere ervaring wil creëren?

Vraag volledig vrijblijvend een offerte aan, of mail ons op samenwerkingen@mirrorcentre.nl. 

We nodigen je graag uit in ons fijne Mirror Centre!